Το τηγάνισμα σε μία πατάτα, την μετατρέπει άμεσα σε ανθυγιεινή «βόμβα» που μπορεί να προκαλέσει με την πάροδο του χρόνου: καρκίνο, καρδιαγγειακά
προβλήματα και διαβήτη.Βασική αιτία,
τα «κακά» λιπαρά, τα οποία είναι βλαβερά, αφού οδηγούν στην αύξηση της χοληστερίνης, ενώ ενοχοποιούνται κ για προβλήματα που αφορούν στην καρδιά και στα αγγεία, με κυριότερο αυτό της αρτηριοσκλήρυνσης.
Η ημερήσια πρόσληψη πρέπει να είναι μηδενική. Επειδή, ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, φροντίστε τουλάχιστον να περιορίσετε στο ελάχιστο την κατανάλωση «κακών» λιπαρών οξέων και συνεπώς και τις τηγανιτές πατάτες.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.